Fibaro

De Fibaro Motion Sensor is een compleet draadloze beweging-, licht- en temperatuursensor in één. Het Poolse Fibaro houdt zich sinds 2010 met het maken van Smart Home apparaten. De Fibaro bewegingssensor is verkrijgbaar in twee varianten: Z-Wave of Apple HomeKit. De Fibaro bewegingssensoren met Z-Wave moeten worden verbonden met een hub. Denk hierbij aan de Fibaro Home Center 3, Homey of de Samsung SmartThings V3 hub.

Philips Hue

Philips Hue is natuurlijk bekend van zijn slimme verlichting. De Philips Motion Sensor is een complete draadloze bewegingssensor die niet alleen beweging detecteert, maar ook meet of er voldoende licht is in huis. De bewegingssensor is beschikbaar in twee varianten: voor binnen en voor buiten.

 

IKEA Trådfri

De IKEA Trådfri bewegingssensor is een betaalbare bewegingssensor geschikt om overal in huis op te hangen. De bewegingssensor is uitsluitend geschikt om je IKEA Trådfri lampen automatisch te bedienen.

Woox

Naast Smart Home producten die via wifi werken heeft Woox ook slimme apparaten die via ZigBee communiceren. De Woox Home bewegingssensor is een betaalbare bewegingssensor geschikt voor in huis. De Woox bewegingssensor is compatibel met de Tuya Smart app waardoor je ook slimme apparaten van andere merken kunt bedienen.

 

Het Slimme Thuis

Ontvang unieke aanbiedingen.