Woox

Met de slimme deurbel van Woox weet je altijd wie er voor je deur staat. Niet thuis? Geen zorgen. Ook van buitenshuis kun je zien wie er voor je deur staat. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een internetverbinding. Woox slaat de camerabeelden lokaal op of in de cloud (optioneel). Dat is wel net zo veilig.

Ring

Ring is een bekende speler in de wereld van slimme video deurbellen. Zij maken slimme videodeurbellen van goede kwaliteit. Ring maakt ook andere beveiligingsproducten zoals alarmsystemen en camera’s. Door een Ring Protect abonnement te nemen heb je toegang tot alle functies van Ring.

Nest

De slimme deurbel van Nest vervangt je ouderwetse deurbel. Door zijn goede camera toont hij zelfs in het donker High Definition, heldere en haarscherpe beelden. Met een Nest-Aware abonnement kun je de beelden opslaan en terugzien op je smartphone, tablet of computer. Voor de installatie is enige technische kennis vereist. Meer weten over de slimme deurbel van Google Nest?

Eufy

Eufy by Anker is bekend in de Smart Home wereld met slimme deurbellen, stofzuigers of camera’s. De slimme deurbel ziet verschil tussen mens en dier. Door een activiteitenzone in te stellen krijg je niet elke keer een push-melding als iemand door de straat loopt. En dat allemaal zonder abonnement. Benieuwd naar de andere handige features?

Fibaro

De Fibaro Intercom is een slimme deurbel en slot in één. Heb je thuis een elektrisch slot? Of ben je dat van plan aan te schaffen? Dan is de Fibaro Intercom een heel interessante toevoeging aan je Smart Home. De Intercom kan namelijk twee elektrische sloten op afstand bedienen. Uiteraard kun je hem ook uitsluitend gebruiken als slimme deurbel. Alhoewel hij daar misschien wel aan de dure kant voor is.

Het Slimme Thuis

Ontvang unieke aanbiedingen.