Philips Hue

Philips Hue is een bekend verlichtingssyteem ontworpen voor huisautomatisering. Via je stem, de Philips Hue app, of gewoon via een schakelaar bedien je eenvoudig al je lichten in en rondom het huis. Het leuke van Philips Hue is dat de mogelijkheden oneindig zijn. Zo kun je bijvoorbeeld je lampen laten knipperen op het moment dat er een berichtje binnen komt, of kun je doormiddel van Hue Play de kleur van je lampen aanpassen aan de TV. Philips Hue lampen zijn te bedienen via alle platformen.

 

Fibaro

De slimme verlichting van Fibaro is uitermate geschikt voor iedereen die zijn of haar huis een stukje slimmer wil maken zonder ongemakken te ervaren op het moment dat iemand de lampen via een ouderwetse schakelaar bedient. De slimme lampen van Fibaro werken net iets anders dan de ‘normale’ slimme verlichting. Benieuwd?

IKEA Trådfri

Slimme verlichting is een van de apparaten die de basis vormen van een Smart Home. IKEA Trådfri lampen zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. Je kunt de IKEA Trådfri lampen bedienen vanaf je telefoon, doormiddel van een afstandsbediening of door gebruik te maken van bewegingssensoren. IKEA heeft niet alleen slimme verlichting, maar ook slimme rolgordijnen en slimme speakers.

Innr

Innr lampen zijn verkrijgbaar in twee varianten: ZigBee of Wifi. Voor de Innr Wifi lampen heb je geen hub nodig. Je bedient je lampen namelijk direct via je smartphone of tablet. Daarnaast zijn de Innr lampen te bedienen via de platformen HomeySmartThings en Google Home.

LIFX

De slimme lampen van LIFX zijn een echte plug & play oplossing. LIFX lampen werken via wifi waardoor je geen extra hub of bridge nodig hebt om je lampen via je smartphone of tablet te bedienen. LIFX lampen zijn uitermate geschikt voor iedereen die zijn of haar huis eenvoudig een stukje slimmer wil maken zonder te besparen op kwaliteit.

Het Slimme Thuis

Ontvang unieke aanbiedingen.